image

BIC Kerst 2023

Start: 26/12/2023 - 11:30 - Einde: 31/12/2023 - 16:30


Locatie en adres: Massembre (België) - Massembre 84, 5543 Heer-sur-Meuse (België)


Prijs: €105,00Georganiseerd door: HMC/BIC Kerst 2023 || Nationaal


Je eigen enthousiasme overbrengen naar het nieuwe jong geweld, hiermee gaan we in de BIC aan de slag! Vertrekkende vanuit een grondige basis (Hoe bouw ik een vormingsmoment op? Wat is ‘Samen Opbouwend Cursusgeven’? Hoe kijk ik naar mezelf?) geven we je de tools om daarmee een eigen sessie ineen te steken en te begeleiden. Vanuit die ervaring ga je met jouw vragen aan de slag en wordt de rest van het cursusschema opgebouwd. Je verruimt je kennis en verlegt je grenzen om inspirerende en coole vormingen te geven.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je minstens 19 jaar worden in het jaar van de cursus én tevens in het bezit zijn van een attest animator (of aantoonbare ervaring). Om je traject te vervolledigen en je attest te behalen doe je na de cursus nog een stage van 50 uur.

Je kan je kandidaat stellen tot 8 weken voor de cursus. Hierna bekijken we het aantal kandidaten en de beschikbare plaatsen; sowieso nemen we met iedereen contact op.
Indien er nog plaatsen zijn, blijven de inschrijvingen open tot 4 weken voor cursus. Dan worden de laatste plaatsen ingevuld.

De cursusuren zijn onder voorbehoud. Let wel, het is de bedoeling dat je de volledige periode aanwezig kan zijn. Dit is een geattesteerde cursus waar het volgen van 50 uur kadervorming cruciaal is. Zonder deze 50 uren kan je je attest niet behalen.

Vragen of opmerkingen? Mail gerust naar vrijwilliger@kazou.be

Contactgegevens:


Naam: Pieter Braeckevelt

E-mail: vrijwilliger@kazou.be

Vervoersinfo:


Twee opties:

 • Eigen vervoer
  • op eigen risico
  • op eigen kosten

  • Trein
   • terugbetaald via onkostennota
   • Massembre - je wordt opgepikt aan station Dinant

  Toon locatie op de kaart

  Kandidaat stellen

  Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 21/12/2023 en is dus niet meer mogelijk.