image

HMC Kerst 2023

Start: 26/12/2023 - 11:30 - Einde: 31/12/2023 - 16:30


Locatie en adres: Massembre (België) - Massembre 84, 5543 Heer-sur-Meuse (België)


Prijs: €105,00Georganiseerd door: HMC/BIC Kerst 2023 || Nationaal


Cursusinhoud
Kinderen animeren is en blijft de max, maar daarnaast biedt een Kazouvakantie nog extra uitdagingen voor jou. Je kan immers moni’s ondersteunen bij hun vakantieprogramma, bij de juiste omgang met de kinderen of bij het opvangen van crisissituaties. Daarnaast kan jij je ook smijten in het leiden van de vergaderingen, het afhandelen van de administratie en het coachen van de moni’s. Op vakantie ben je als VV de lijm doorheen het geheel, op HMC nemen we jou daarom mee in dit verhaal en reiken we jou de competenties aan die jij nodig hebt om de vakantie te doen plakken.

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus moet je minstens 18 jaar worden in het jaar van de cursus én tevens in het bezit zijn van een attest animator (of aantoonbare ervaring). Om je traject te vervolledigen en je attest te behalen doe je na de cursus nog een stage van 50 uur.

Je kan je kandidaat stellen tot 8 weken voor de cursus. Hierna bekijken we het aantal kandidaten en de beschikbare plaatsen; sowieso nemen we met iedereen contact op. Indien er nog plaatsen zijn, blijven de inschrijvingen open tot 4 weken voor cursus. Dan worden de laatste plaatsen ingevuld.

De cursusuren zijn onder voorbehoud. Let wel, het is de bedoeling dat je de volledige periode aanwezig kan zijn. Dit is een geattesteerde cursus waar het volgen van 50 uur kadervorming cruciaal is. Zonder deze 50 uren kan je je attest niet behalen.

Vragen of opmerkingen? Mail gerust!

Contactgegevens:


Naam: Pieter Braeckevelt

E-mail: vrijwilliger@kazou.be

Vervoersinfo:


Twee opties:

 • Eigen vervoer
  • op eigen risico
  • op eigen kosten

  • Trein
   • terugbetaald via onkostennota
   • Massembre - je wordt opgepikt aan station Dinant

  Toon locatie op de kaart

  Kandidaat stellen

  Je bent succesvol ingeschreven voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail.

  Je hebt je succesvol kandidaat gesteld voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail.

  Je staat op de reservelijst voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail. Wanneer er nog plaatsen moesten vrijkomen, brengen we je zeker op de hoogte.

  Je bent al kandidaat voor deze activiteit.

  Heb je al een vrijwilligersaccount bij Kazou? Log dan in om je kandidaat te stellen! Log in  Ben je al eens VV (VL, GL, groeps, co-vv, ...) geweest?
  Kies een optie

  We organiseren busvervoer tussen station Dinant en Massembre. Wil je hiervan gebruik maken?
  Kies een optie

  Wat is je KAVO-ID (xxxx-xx)?