image

Instroomcursus Herfst 2022

Start: 03/11/2022 - 09:00 - Einde: 06/11/2022 - 17:30


Locatie en adres: Hopperverblijf Moerkensheide - Beekstuk 10, 9840 De Pinte (België)


Prijs: €67,00Georganiseerd door: Instroomcursus 2021 || Provincie Oost-Vlaanderen


Ben je minstens 16 jaar en in het bezit van een attest Animator OF minstens 18 jaar zonder attest en heb je interesse om moni te worden bij Kazou? Dat kan!
Geef hieronder dan al je gegevens in en ga mee op instroomweekend! Tijdens dit instroomweekend leer je alle kneepjes van het Kazou-vak kennen!

De instroomcursus is een verkorte cursus animator, specifiek gericht op mensen van 18 of ouder of die al ervaring hebben als leiding.
Tijdens deze formule bieden we een spoed-opfrissing van spel en leefwereld, maar vooral een introductie in de wereld van Kazou.

Afhankelijk van je ervaring in het jeugdwerk als animator (bij de chiro, scouts, speelplein,…) hebben we een aangepast programma.
Dus ook als je al een attest ‘animator in het jeugdwerk’ hebt of al een cursus animator ergens anders hebt gevolgd, willen we graag dat je dit weekend volledig volgt.
Ook als je JOMBA-interesse hebt (dat zijn onze vakanties voor kinderen met bijzondere aandacht), hebben we aangepaste sessies voor je in petto.

En het is ook stiekem een heel fijn weekend!

De instroomcursus levert GEEN officieel erkend attest van animator in het jeugdwerk op (daarvoor zijn er onvoldoende vormingsuren), maar geeft je wel alle bagage die je nodig hebt om als monitor mee te draaien in onze werking, gericht op de ervaring die jij eventueel al hebt.

Je kan vanaf nu inschrijven tot en met 24 oktober 2022! 
Na je inschrijving ontvang je een mailtje dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. In september worden alle kandidaturen verwerkt en krijg je een officiële bevestiging van je inschrijving. 
Kort nadien zal je ook een factuur ontvangen. Je inschrijving is pas volledig nadat je de factuur hebt betaald.

Om al op enkele vragen op voorhand te beantwoorden:

- dit is een cursus met overnachting: je hoeft dus niet telkens thuis te gaan slapen. Wij zorgen voor een bed, jij voor de lakens! 
- je krijgt op deze cursus ook eten. Je hoeft dus geen boterhammen te smeren voor 4 dagen. 
- je moet zelf op de cursusplaats geraken: er worden geen bussen ingelegd. 
- je kunt maar na de cursus je keuze voor de vakanties in de zomer of tussenvakanties doorgeven. 
- door deze cursus te volgen kun je GEEN attest 'animator in het jeugdwerk' verkrijgen. Hiervoor duurt de cursus niet lang genoeg. (Je kunt uiteraard wel mee als animator met Kazou!)

Voor meer vragen: oostvlaanderen@kazou.be

Contactgegevens:


Naam: Kazou Oost-Vlaanderen

E-mail: oostvlaanderen@kazou.be

Telefoon: 09 267 53 30

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit moet je met eigen vervoer ter plekke geraken.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 24/10/2022 en is dus niet meer mogelijk.